Вече в Холивуд: Бийзли призова съдниците да млъкнат

michaelbeasley.jpg

Майкъл Бийзли подскача нагоре-надолу из NBA и сякаш така и не успява да разгърне убийствения потенциал, за който загатваше в началото на професионалния си път. Чисто баскетболно той изглежда като мечта за всеки треньор и като такъв играч, който децата създават в NBA 2K и NBA Live – 206-сантиметрово леко крило с безпощадна лява ръка, доста добър атлетизъм и много, много татуировки. О, да, и лента! Закъде без нея!

Кариерата му вероятно можеше да бъде много по-впечатляваща и успешна, макар че нека не се лъжем, 583 мача с вкарани средно 12.7 точки в тях не са чак толкова зле. Но не и когато си Майкъл Бийзли, не и когато си избор №2 в Драфта. Не и когато трябва да бъдеш една от следващите суперзвезди на NBA.

Десетилетие след влизането си в професионалния спорт, все още едва на 29, след престои в Китай и още шест различни отбора в Щатите, B-Easy се превърна в най-новото попълнение на екипажа на ЛеБрон Джеймс в Лос Анджелис. Лейкърс с Бийзли, Ланс Стивънсън и ДжаВейл МакГий в състава вероятно може да мине и за някаква лоша шега, но не е, а става дума за самата истина.

Вече порасналият и доста посъзрял Бийзли даде да се разбере, че няма да търпи сенките от миналото да го преследват в Холивуд, още повече след стабилните игри, с които се отличи в “Меката на баскетбола” – “Медисън Скуеър Гардън”, където нижеше кошове за Никс през сезон 2017/2018.

“Ако всеки си върши работата правилно и спре да съди играчите, мен най-вече, ще видите, че има и други като мен, Ник Йънг, Джей Ар Смит и Ланс Стивънсън, които всъщност знаят как да играят баскетбол. Знаят как да печелят баскетболни мачове и знаят как да се разбират с останалите”, са думите на Бийз.

“Не искам да имам нищо общо с никакви личностни проблеми. Не искам да бъда съден”, споделя още той.

Самият Бийзли показва, че е променен човек и е категоричен, че ако няма излишни драми и подхвърляния по негов адрес и по другите играчи, за които говори, то чисто баскетболните неща могат да излязат на преден план.

И той очевидно е промяната, която иска да види.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s