„Ало, полицията ли е? Това беше фаул!“

diridtzu0amhm48

„911, какъв е вашият проблем?“. Сигурно всички сме чували тази реплика, поне веднъж, в някой американски филм. Обикновено това съобщава с равен глас телефонен оператор, който отговаря на обажданията на спешната линия в САЩ. Също така, всички сме били фаулирани по-грубичко по време на игра в училищния двор с приятели. Шокиращо, един пич от САЩ успя да обедини двете неща, след като… се обади на 911 с оплакване, че е бил проснат на пода след неправилен заслон.

Според Twitter-потребителя с име @_togs, човекът с черна тениска и червени шорти, намиращ се вдясно от униформения, се е обадил в полицията след сблъсъка. Коравият заслон пък е бил поставен от играча с ръкавите, който дава обяснения за случилото се.

Полицаят обаче обяснил, че няма как да се намеси, защото става въпрос за обикновен баскетболен мач. Според американското законодателство, за да има основание за повдигане на обвинение в нападение, трябва да са налице доказателства, че действието е било преднамерено и е целяло да нанесе нараняване, което изглежда доста далеч от коравото поставяне на заслон.

Ето и видео от неразбориите след инцидента:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s