Twitter знае всичко

briante-weber (1)

Брианте Уебър е един от тези играчи, които не се отказват от NBA мечтата си и я преследват на всяка цена. 188-сантиметровият гард не попадна в елитните 60 на Драфта преди две години, но въпреки това през известен период от време си осигурява авантюри при най-добрите, най-често с 10-дневни договори.

Така за малко повече от два сезона, Уебър има 41 мача за отборите на Маями, Мемфис, Голдън Стейт, Шарлът и Хюстън. “Рекордът” му за най-дълго време на едно място е поделен между Хорнетс и. Рокетс с по 13 мача за всеки от тези тимове.

Сега гардът, който вече е доказано име в Лигата за развитие, където се разнообразява между договорите си в NBA, отново получи шанс от Мемфис. Но по-интересното е начинът, по който разбра, че пак ще играе за Гризлис.

От пост в Twitter. Така или иначе се е намирал в Мемфис, за да играе срещу местния отбор от Лигата за развитие, а междувременно видял информацията в социалната мрежа, а чак след това получил обаждане от агента си.

“Каза ми, че просто трябва да отида в съседния хотел”, смее се най-новият баскетболист на трагичните този сезон Гризлис.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s