Приходите от билети за финала за Купата на България ще бъдат дарени за лечението на Самуил

Screen Shot 2018-03-01 at 4.43.15 PM.png
Приходите от билетите за финала за Купата на България ще бъдат дарени за лечението на Самуил Владимиров. Допълнително, на касата на ДКС „Васил Левски“ от БФБаскетбол ще разположат кутия за събиране на средства за животоспасяващата операция на младия баскетболист.

Финалът на турнира за Купата на България между отборите на Рилски спортист и Левски Лукойл ще се играе на 3 март в ДКС “Васил Левски“ във Велико Търново. Началният час на двубоя е 17:30. Билетите вече са в продажба на касите на залата, в Културно-информационния център в града, бензиностанции и мрежата на ticketpro.bg и са с цена 5 лв.

Юношата на Левски и Шампион 2006 Самуил Владимиров се нуждае от неотложно лечение. 18-годишният Сами е с тумор в мозъка, който трябва да бъде отстранен до две седмици. За изпълнението на животоспасяващата операция родителите на Сами се довериха на доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). По думите му, отстраняването на тумора е възможно, в случай че интервенцията не се отлага. Ако операцията бъде извършена навреме, може да се очаква пълно възстановяване.

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими над 50 000 Евро, които семейството му не може да осигури в този кратък срок. Всеки който иска да подпомогне семейството на Самуил и да дари средства може да го направи, като внесе средства в банкова сметка: BG65CECB97901004227500 – Боряна Владимирова или PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg Boryana Vladimirova.

Средства се събират и ТУК!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s