Къде поиска да играе Обама?

Screen Shot 2018-03-01 at 7.37.16 PM.png

Барак Обама е най-готиният президент на САЩ. Ако не вярвате или имате съмнения, попитайте болшинството играчи от NBA. Предшественикът на недолюбвания от професионалните спортист отвъд Атлантика Доналд Тръмп никога не е крил любовта си към баскетболната игра, а сега, когато вече няма ангажименти в Белия дом, разполага с всичкото време на света, за да гледа още по-детайлно случващото се по терените на Асоциацията.

Е, сега Обама даде и явен намек за предпочитанията си, ако можеше да избира в кой от тридесетте отбора би играл, стига да има шанс. Грег Попович харесва това!

“Спърс играят умно, организирано и са концентрирани върху отборния баскетбол. Всички в организацията получават необходимия респект. Те са организация, от която с удоволствие бих бил част. Ако говорим за баскетбол през последните 15 години, Сан Антонио е един прекрасен пример”, разсъждава 44-ият президент на Щатите.

Казахме ли, че Грег Попович харесва това?

“Това е голям комплимент. Но ще трябва да го проверя сериозно, защото съм чувал за някои неща от миналото му, които не са хубави. Не си спомням къде точно чух това, но ще има нужда от проучване”, заяви типично в свой стил треньорът на Спърс.

unnamed

Това далеч не е първият флирт на Обама със Спърс. По време на традиционната шампионска визита в Белия дом след титлата на Сан Антонио през 2014 година, тогава все още на власт, той бе категоричен, че тексаският тим е прекрасна метафора за това какво трябва да представлява Америка като цяло.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s