ЛеБрон и всички останали

Screen Shot 2018-02-28 at 1.11.58 PM.png

Не е важно дали го харесвате или не. Просто е факт. Вече категорично има причина да делим играчите в NBA на ЛеБрон Джеймс и всички останали. Или пък причините са няколко десетки хиляди? 33-годишният ветеран е първият в историята, който събира в личната си статистика на професионалист поне 30 000 точки, 8000 борби и 8000 асистенции.

“Просто играя добър баскетбол”, опита да бъде скромен ЛеБрон, направил трипъл-дабъл от 31 точки, 12 борби и 11 асистенции при победата над Бруклин, като точно тази статистика го вкара в своеобразния клуб от един, чийто член е само той.

Освен това Джеймс трябваше да стане на 33, за да направи и нещо друго, което не бе успявал да постигне в препълнената си от суперстатистики кариера. През месец февруари той има средни показатели от 27.0 точки, 10.5 борби и 10.5  асистенции и така за първи път откакто играе в NBA той записва трипъл-дабъл средно на мач в рамките на цял календарен месец. Досега най-възрастният играч с толкова впечатляващ месец бе Уилт Чембърлейн, но след снощната лекция, ЛеБрон вече държи и този рекорд.

“В тази лига са играли толкова велики баскетболисти, а да бъда сам в категория е доста готино. Така мисля”, добави Джеймс, който получи похвала и от Тайрон Лу. Треньорът го сравни с хубавото вино и посочи, че колкото повече време минава, толкова по-добър става ЛеБрон.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s