ЛеБрон ще изслуша оферта от Уориърс

jdHOA6ZuАко шампионът Голдън Стейт успее да осигури място за максимален договор в състава си през лятото, шефовете на тима могат да се озоват в ситуация да преговарят с ЛеБрон Джеймс.

Макар и официално към момента никой от Уориърс да не е изявявал желание да привлича Краля в Бей Ериа, според ESPN разговорите между двете страни не са невъзможни.

От уважение към манталитета на победители на Уориърс, Джеймс ще изслуша ръководството ако намерят начин да осигурят желаната от него заплата“, пише Крис Хейнс, базирайки се на свои източници от NBA.

Очаква се през лятото ЛеБрон да се откаже от „опцията на играча“, която има, на стойност $35.6 млн. и да стане неограничен свободен агент за трети път в кариерата си. Нов договор с Кливланд също не е изключен.

Хладните отношения между Джеймс и шефът на Кавс Дан Гилбърт са известни на всички, а нестабилността в ръководството на клуба го тревожи, докато Уориърс имат силна организационна структура и перспективите за нови титли пред тях ще бъдат привлекателни за много от ветераните“, пише още Крис Хейнс.

Според ESPN, Голдън Стейт биха могли да атакуват ЛеБрон с оферта, базирана около Клей Томпсън и Андре Игуадала, за да осигурят бюджет и да изкушат Кавълиърс. Друга важна стъпка ще трябва да е Кевин Дюрант да се откаже от „опцията на играча“, която има, и отново да намали заплатата си, която в момента възлиза на $25 млн. на година. За солидният договор на Шон Ливингстън също ще трябва да се намери нов отбор.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s