Високо напрежение: Крис Пол поведе „бригада“ срещу Клипърс

Chris Paul, Sam Dekker

Изглежда раздялата между Крис Пол и ЛА Клипърс през лятото не е оставила добри чувства и у в двете страни, като напрежението ескалира при загубата на Рокетс със 102:113 в Лос Анджелис.

По време на двубоя, в който Пол излезе за пръв път срещу бившия си тим, нервите взеха връх, което доведе до технически нарушения, скъсана екипировка, замервания с топката и изгонване от игра. Основни действащи лица в тези сцени бяха Блейк Грифин за Клипърс и Крис Пол и Тревър Ариза за Хюстън, като изглеждаше, че с края на мача всичко ще приключи.

Според Ейдриън Войнаровски от ESPN обаче именно в съблекалните след двубоя е станало наистина напечено. Той твърди, че Джеймс Хардън, който не игра за Рокетс заради разтежени, Ариза и Джералд Грийн са щурмували съблекалнята на Клипърс в търсене на саморазправа с Остин Ривърс, с когото Ариза имаше закачка в края на четвъртата част. Крис Пол пък е повел друга група играчи на Хюстън към бившия си тим, но през задна врата, свързваща двете съблекални. В това време, твърди Войнаровски, позовавайки се на прословутите си „източници от Лигата“, Клинт Капела е тропал по вратата на Клипърс като „отцепка“, целяща да отвлече вниманието на домакините.

Охраната в залата все пак е предотвратила по-сериозни инциденти, като, за всеки случай, автобусът на Хюстън е бил съпроводен от полицейски ескорт до хотела.

Blake Griffin, Ryan Anderson

Малко по-късно Крис Пол отрече да е участвал подобни сцени, като ги определи като& „Фалшивите новини като на Доналд Тръмп“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s