Лавар е използвач, а не добър баща

img_5975.jpg

Чарлс Баркли никога не си държи езика зад зъбите. Голямото крило, което така и не спечели титла в NBA има славата на един от най-големите критици на всичко, случващо се в американския баскетбол. Надали има тема, по която Чък не е компетентен, а сега отново “захапа” стария си любимец – ЛаВар Бол.

В момента Баркли е анализатор в студиото на TNT и коментира случващото се около двамата не-NBA синове на ЛаВар – ЛиАнджело и Лонзо. Тийнейджърите станаха професионални баскетболисти, поне на хартия, след като подписаха с непретенциозен литовски клуб

“Всички говорят колко добър баща е, това, онова. Не, не е. Той просто използва децата си. Единствената му цел е марката – Big Baller Brand. Той няма талант. Иска да печели пари чрез децата си. Чувствам се тъжно заради тях, защото те винаги ще правят всичко, което той им каже. Не го харесвам. Чисто и просто. И не ми казвайте, че да експлоатираш децата ти те прави добър баща. Да правиш пари, защото нямаш никакъв талант, не те прави добър баща”, смята Баркли.

“Иска ми се да имаше място, което е много далеч от Америка, за да го изпратят там. Не знам къде е Литва, но ако има още по-далечно място, би било още по-добре”, категоричен бе Чарлс.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s