Левски 2014 направи сефтето навън

Screen Shot 2017-12-06 at 8.00.40 PM.png

Гостуващото проклятие, което тежеше на Левски 2014 в Балканската лига този сезон най-сетне се вдигна. След три загуби в три мача при визитите си из Балканите, “сините” дочакаха и първа победа извън пределите на родната България. Играчите на Константин Папазов се разправиха с абсолютния аутсайдер в състезанието Ибър и си тръгнаха от Черна гора като победители след 99:68.

КАКВО СЕ СЛУЧИ

Българите контролираха играта през абсолютно цялото време и с постоянство и много по-добра игра, напълно резонно стигнаха до успеха. В три от четирите части гостите не позволиха на съперника си да вкара повече от 14 точки, а в комбинация с добрата дистрибуция на топката в нападение, тоталното овладяване на борбата под коша и едва шестте грешки, нещата се наредиха изцяло в полза на Левски 2014.

ИГРАЧ НА МАЧА

Ivan Alipiev 2017

Иван Алипиев (Левски 2014)

Младият гард на българите започна в стартовата петица и се отблагодари за доверието с най-добрия си мач за сезона в турнира. Двуметровият Алипиев се разигра и наниза 21 точки за само 28 минути при перфектен мерник от тройката – 4/4. Юношата на БУБА Баскет овладя 8 борби и даде 3 асистенции, за да чукне коефициент на полезно действие от 30 пункта.

Screen Shot 2017-12-06 at 8.06.04 PM.png

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s