Станимир Маринов: Давам 200% за България

image (47).jpg

Един от най-добрите играчи на България в ноемврийските световни квалификации несъмнено бе Станимир Маринов. Гардът на Левски 2014 говори пред БНТ за мачовете с Финландия и Исландия, изразявайки мнението си, че е трябвало да вземем победи и в двата  двубоя. Роденият в Силистра баскетболист засегна още няколко интересни теми, коментира Александър Везенков, както и връзката си с Левски и Тити Папазов.

Трябваше да вземем и двата мача. Срещу Финландия беше трудно, а в началото срещу Исландия малко се стъписахме. Поне аз. Но всичко се промени след почивката, когато Павел Маринов и Чавдар Костов дойдоха и, едва ли не, ми биха един шамар и казаха: „Стегни се!“. Всеки път, когато играя за България, слушам химна, нещо трепва в мен, играя не на 100, а на 200%. Ако не се раздаваш за националния отбор, то кога?!“, разясни лидерът на Левски 2014. 

„Няма как атмосферата да се промени, дори и без Везенков. Но той е емблемата на този отбор. В трудните моменти се обръщаме към него. Когато той е на игрището, аз изпитвам спокойствие. Знам, че той е зад гърба ми във всеки момент, и аз зад неговия“, коментира влиянието на Везенков върху националния отбор гой.

„Аз съм фен на футболния Левски от дете, затова за мен бе мечта да играя за Левски. За Тити Папазов се играе много трудно. Много трудно можеш да спечелиш търпението и доверието му. Но аз съм готов за това предизвикателство. Както Тити казва, че ще стане Левски шампион, това искам и аз, искам да станем шампиони“, завърши Станимир.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s