Ембийд разкри тайната си

AP_16317135910578.jpg

Джоел Ембийд редовно влиза под кожата на съперниците си, като за целта използва както невероятния си набор от чисто баскетболни умения, така и непрестанното плямпане. Камерунецът е постоянна величина в социалните мрежи, където редовно се подиграва на опонентите си и ги дразни по най-различни начини, а сега разкри, че това всъщност е стратегия!

“Не знам защо ще кажа това, но на практика ще разкрия тайната си. Една от причините, заради които постоянно се заяждам с останалите в социалните мрежи е, защото знам, че това ще ги ядоса. И когато играят срещу мен следващия път, ще бъдат още по-агресивни. А когато си агресивен повече от нормалното, можеш да ме наричаш “Джеймс Хардън на високите”. Защото знам как да си прося нарушения. Когато са агресивни повече от нормалното, аз се възползвам от това”, каза младият шоумен, който оформя сериозен тандем с Бен Симънс в редиците на Филаделфия.

23-годишният африканец стреляше по 7.9 наказателни удара през дебютния си сезон, а през тазгодишната кампания цифрата е леко завишена – 7.8 средно на мач. За сметка на това стрелбите му от игра са с три повече – 16.9 спрямо 13.8, но в същото време и игровото му време е в категорията “нагоре” – 29.7 минути срещу 25.4 заради ограничение от медицинския щаб през 2016/2017.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s