Фили се хвърля за ЛеБрон през лятото

24068252_1557416584349286_6673725193753684949_n.jpg

Филаделфия ще направи опит да привлече ЛеБрон Джеймс през лятото на 2018 година. Слухът се върти все по-усилено по високите етажи на NBA и бе потвърден за медиите в Щатите от няколко високопоставени ръководители на отбори от Асоциацията. На практика възможността е реална, защото Сиксърс ще разполагат с необходимите средства, за да предложат максимален договор на Джеймс, който с се очаква да бъде най-голямото име на пазара след края на сезона.

Джеймс бе свързван с потенциално преминаване като свободен агент в Лос Анджелис Лейкърс, но евентуален трансфер в Града на братската любов би означавал оставане в Източната конференция, в която той доминира от началото на кариерата си и избягване на директни битки с отбори като Голдън Стейт, Хюстън и Сан Антонио. Филаделфия може да освободи толкова пари, че да предложи на Краля сделка, започваща от $34 милиона на сезон, в комбинация с възможността да играе с две от най-ярките млади звезди на Лигата – Джоел Ембийд и Бен Симънс.

Освен всичко изброено досега, Джеймс и Симънс работят с един и същ агент – Рич Пол.

Самият ЛеБрон се изказа ласкаво за случващото се във Филаделфия, след като Кливланд победи Сиксърс в началото на седмицата.

„Организацията е свършила страхотна работа, вярвайки в системата на Брет Браун, вярвайки в това, което той иска да направи и давайки му необходимото време“, заяви Джеймс след първия си сблъсък с Бен Симънс на терена.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s