Баскетбол за всички и навсякъде с Баскетбол ТВ

23130641_1740967502865611_906316545969025260_n

Проектът Баскетбол ТВ на Българското баскетболно общество стартира революционна кампания, даваща възможност на всеки да избере какво събитие, свързано с любимия спорт, да бъде излъчено на живо онлайн.

Благодарение на инициативата, пряко излъчване в интернет платформата може да получи всяка една среща – от игра между приятели в близкия училищен двор, през произволно избран двубой от първенство за подрастващи, та чак до мач от аматьорска лига или професионален шампионат.

За целта, от ББО създадоха специална страница във Фейсбук, където да се провежда гласуването за излъчване на двубоите. Тя се казва

„ТИ ИЗБИРАШ МАЧ ЗА #200 ФЕНА!”

и името й говори достатъчно красноречиво за предназначението й. Чрез нея, в две лесни стъпки, всеки може да осигури излъчване по Баскетбол ТВ на което си пожела събитие, свързано с оранжевата топка. Ето ги и тях:

1. Публикувате в тази група пост за мач, който е не е включен в програмата на Баскетбол ТВ!

2. Ако постът за мача, избран от вас, събере повече от 200 харесвания до 48 часа преди началото, Баскетбол ТВ ще го излъчи в реално време в Ютюб и Фейсбук!

Ако условията по „кандидатстване” бъдат изпълнени навреме, то екипът на Баскетбол ТВ ще пристигне на мястото, на което ще се проведе събитието, събрало 200 харесвания, ще инсталира необходимата за пряко излъчване в Интернет техника и ще го предава на живо. Ограничение на предложенията и двубоите няма, така че на практика Баскетбол ТВ доказва мотото си, че осигурява баскетбол за всички и навсякъде!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s