Балкански синдром

nikola_pekovic_1_021014_tw1024.jpg

Никола Пекович попадна в центъра на криминален скандал в Белград. Вече бившият играч бе замесен в абсолютно балкански сценарий, след като в Audi A4 с американски номера, регистрирано на негово име и управлявано от двама негови сънародници, са били открити наркотици и оръжие. 35-годишният Радойко Томашевич и 30-годишният Иван Голочевац са арестувани в сръбската столица и са уличени в притежание на кокаин и две огнестрелни оръжия, както и амуниции за тях.

На по-късен етап е станало ясно, че автомобилът е собственост на Пекович и че всъщност Томашевич работи като лична охрана на някогашната звезда на Партизан и Минесота Тимбъруулвс.

Зловещият на вид Пекович не е играл в официален мач от 2016 година насам, а през миналото лято бе освободен от Минесота. Татуираният център все още не е обявил официално, че се е отказал от професионалния спорт, но страда от хронични проблеми с глезените и завръщането му на терена е малко вероятно.

За кратко 31-годишният черногорец бе президент на любимия си Партизан. Пекмен, както балканската канара бе наричан в Щатите, има малко повече от три сезона с екипа на белградския гранд.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s