Да приключиш преди да си започнал

i.jpeg

Един от основните кандидати за избор №1 в Драфта на NBA през 2018 година няма да играе при колежаните този сезон, а следвщите минути, които ще запише, най-вероятно ще са при професионалистите. За съжаление не става дума за някакво светкавично развитие и прескачане на последното стъпало, а за контузия, която по всяка вероятност сложи край на сезона и колежанската кариера на Майкъл Портър-младши.

208-сантиметровото крило трябваше да е голямата фигура в състава на Мисури, но всичко за него приключва с едва 2 минути игра. 18-годишният талант дебютира за Тайгърс срещу Айова Стейт преди повече от 10 дни, а сега от отбора му шокираха с лошата новина, че той има проблем с гърба (дискова херния), който го вади от игра за период от поне 3-4 месеца.

Портър-младши е трябвало да се подложи на операция вчера в Далас, Текас. Интервенцията е микродискектомия и цели да премахне увредената част от засегнатите дискове в гърба на крилото.

Само преди няколко седмици Портър-младши бе посочен като един от играчите, които безпроблемно са щели да бъдат №1 в тазгодишния Драфт, където конкуренцията и нивото на талант далеч не е толков високо, колкото в предстоящия такъв догодина,

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s