Глушков: С тези осакатени отбори, имаме голям шанс

EMO_7056

Президентът на федерацията ни Георги Глушков изрази надежда, че Александър Везенков ще се присъедини към състава на националния отбор за предстоящите световни квалификации срещу Финландия и Исландия. Крилото на Барселона очаква до последно разрешение да се включи от ръководството на тима, като има индикации, че това все пак ще се случи.

„Надяваме се Везенков да дойде в последния момент. За Бост не получихме положителен отговор от Жалгирис. Сега момчетата имат шанс с тези осакатени отбори в Европа. Писахме писма до посланици и министри, опитахме се да направим това, което можем. В тази объркана ситуация характерът и желанието ще бъдат решаващи. Както ние, страдаме заради Евролигата, така го правят и съперниците ни. Важното е да покажем, че наистина искаме и да се сбием. Така, както го направихме през лятото”, каза Глушков на брифинга в Пресклуб „България” днес.

Шефът на централата представи и новия спонсор на националите. Става въпрос за компанията за спортни залози Betfair. С парите, които са постъпили от нея, ще бъде осигурен част от лагера и средствата за пътуване до Исландия.

EMO_7190.jpg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s