Ейндж има единствено любов за Айзея

092616celtsms26.jpg

Генералният мениджър на Бостън Дани Ейндж не таи лоши чувства към Айзея Томас, въпреки словоизлиянията на бившата звезда на Селтикс. Дребничкият гард, който към днешна дата вече е играч на Кливланд, след като бе разменен за Кайри Ървинг, заяви, че вероятно никога повече няма да проговори на Ейндж, защото е изключително разочарован от напускането си.

“Наистина ли е казал това? Знаете ли, това е трудната част от работата ни. Наясно съм, че има намесени много чувства, когато такив неща се случват. Като играч съм бил разменян два пъти, така че го разбирам от сантиментална гледна точка. Но вие знаете колко много обичам Айзея. Той е невероятно хлапе и му пожелавам само най-доброто”, отвърна на “удара” клубната легенда на Селтикс.

58-годишният Ейндж, който е двукратен шампион на NBA със Селтикс като играч, а през 2008 година повтори упражнението и вдигна титлата като ръководител, като същевременно бе избран за най-добър такъв на сезона, е трансфериран в две поредни години в дните си на баскетболист.

Първо Селтикс го пращат в Сакраменто през 1989 година, а на следващата година той се озовава в родния си щат Орегон, като част от сделка с Портланд.

“Има намесени емоции. Разбирам това. Мисля, че всички разбират. Бих опитал да поговоря с него. Всичко, което казва, е породено от силни чувства и емоции. Но за разговор са необходими двама души”, допълва Ейндж.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s