Кой кара колата в Кливланд? Очевидно не е ЛеБрон!

123455

Дебатът за това дали ЛеБрон Джеймс държи кормилото в Кливланд върви с пълна сила от уволнението на Дейвид Блат през януари 2016 г. насам.

А „назначаването“ на Кевин Лав на позиция „5“ в стартовия състав на Кавълиърс наля допълнително масло в огъня. Но, ако може да се вярва на поредната реклама с участието на Краля, то категорично можем да заявим, че той със сигурност не кара колата. Джеймс стана новото лице на софтуерния гигант Intel, който протяга ръка към управлението на автономни автомобили – коли, които се карат сами, без зад волана да седи човек.

В новата си кампания, Intel се обръща към един от най-големите проблеми на автономните автомобили – страхът на хората да се возят в кола без шофьор.

Имайки предвид, че автомобилните злополуки, дължащи се на човешка грешка, струват над милион човешки живота на година, хората би трябвало да се плашат повече от хората-шофьори. И все пак, ние всички просто се качваме зад волана и се надяваме, че идващите в насрещното автомобили ще останат където са“, коментира вице-президентът на Intel и мениджър на автоматизираното шофиране Кати Уинтър.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s