Двойно или нищо за Дерик Роуз

Screen Shot 2017-10-11 at 6.50.38 PM.png

Дерик Роуз намали заплащането си десетократно, за да подпише с Кливланд, а въпросът, който всички си задават е един. Дали още го може? За единствения си сезон в Ню Йорк някогашната надежда за бляскаво бъдеще на Чикаго прибра $21.3 милиона, а заплатата му в Кливланд през 2017/2018 ще бъде $2.1 милиона.

Съдбата даде неочакван шанс на Роуз, който през доста сериозна част от кариерата си в NBA бе жертва на нестпирни контузии. Този път обаче травма на друг баскетболист, в случая Айзея Томас, отваря широко портите към титулярната позиция на пойнт гард за Ди Роуз, най-малкото до пълното възстановяване на Ай Ти.

“Имам шанс да се представя отново на Лигата. Получавам възможност да заложа на себе си. Това е една от причините, заради която дойдох тук, за да заложа на себе си. А и аз съм от Чикаго, знам как да правя нещата. Следващата ми заплата ще бъде двойна на сеагшната”, каза въодушевеният Роуз.

Мотивацията на Дерик вероятно ще бъде добре приета от всички, свързани с Кливланд, защото по-рано днес стана ясно, че атмосферата в съблекалнята започва да се трови още преди началото на сезона – прочети как и защо ТУК.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s