Любо Минчев: Винаги може повече, но този път съм доволен

20863348_1065668030236149_4503814894998347327_oСелекционерът на националния ни отбор Любомир Минчев е известен като един от най-взискателните специалисти край страничната линия у нас.

Представянето на тима ни в предварителните квалификации за световното в Китай през 2019 г. обаче му даде повод за усмивка и той призна, че този път наистина е доволен.

Има една приказка, че винаги може повече. Радвам се, че победихме и в четирите мача и за играта, която показахме. Аз съм реалист и знам, че това не е кой знае какъв успех. Но нека не забравяме, че в миналото сме имали проблеми срещу отбори от нашата черга. Рядко съм доволен, но сега съм“, призна Минчев.

Селекционерът коментира и евентуалният състав за следващия етап от квалификациите през ноември, който почти сигурно ще остане без звездите Александър Везенков и Дий Бост.

Още е прекалено рано да се каже дали ще разчитам на същите играчи тогава. Ще видим кой е в най-добро състояние. Засега не знаем дали Везенков и Бост ще могат да играят, чакаме да разберем официално. Още не съм мислил за техни заместници. Ако всичко е наред – разбира се, че мястото за натурализиран баскетболист ще е за Дий. Всички в отбора много го харесват и се разбират чудесно“, уточни Минчев.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s