Лонзо недоволства заради… видеоигра!

DHDGjStU0AAbRVX

Есента на всяка година е по-специална за феновете на спортните симулации. Новите версии на FIFA и NBA 2K са чакани изключително дълго от милиони по целия свят, а когато вече се появят на пазара, много хора просто казват “чао” на приятелите си, за да се насладят на новите версии на любимите си игри.

Около хитовата NBA 2K се вдига все повече шум с всяка изминала година, а тази не прави изключение. Компанията, разработваща играта, вече намери начин да накара баскетболните звезди да говорят за предстоящото излизане на творението си на пазара, разкривайки рейтингите на част от тях. Но това не е всичко, защото героите от реалния свят често биват молени да коментират виртуалното си “аз”.

Точно покрай NBA 2K18 дойде и поредната разправия със запазената марка на фамилия Бол, този път с новата звезда на Лейкърс и най-голям син на Лавар – Лонзо. Избраният под №2 в Драфта през юни младок се нахвърли на 2K Sports в Twitter, но причината дори не бе това как е оценен той.

Лонзо влезе в полемика заради оценката от 73 на Джон Колинс от Атланта. И най-вече заради изображението, с което “четворката” на Хоукс бе представен за дебютния си сезон във видеоиграта. 208-сантиметровият играч забива през съотборника на Бол в Ел Ей Брендън Инграм, разбира се, само в играта, но това явно не се понрави въобще на надеждата за светло бъдеще в “Стейпълс Сентър”.

“2К, имате 24 часа да смените тази картинка, иначе ще загубите клиент…”, написа Зо в профила си в Twitter, след като малко по-рано Малкълм Дилейни от Атланта наля допълнително масло в огъня, заявявайки уверено, че феновете ще виждат това изпълнение доста и в реалния живот.

Самият Колинс първо подходи иронично към Лонзо, а след това демонстрира и отлично чувство за хумор и качи картинка с рейтинга на Инграм, на която той е от другата страна на барикадата, а крилото на Ел Ей забива върху му.

“Щом някои хора приемат NBA 2K тоооолкова сериозно!”, бе краткото обяснение на избор №19 в Драфт 2017, с което той категорично си спечели нови фенове.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s