Майкъл Джордан: Кауай е най-добрият

MJ

Майкъл Джордан рядко говори пред медиите през последните години, но когато го прави – всички слушат внимателно.

А и обикновено казва доста любопитни неща, които не се харесват на много хора: като например, че ще победи ЛаВар Бол в игра 1:1 дори и да беше еднокрак, или пък, че „в 5 има нещо, което е бие 3“, когато става въпрос за това кой е по-добър измежду Коби Брайънт и ЛеБрон Джеймс. Сега Негово въздушно превъзходителство взе отношение и по един от най-наболелите спорове сред феновете – „Кой сега е №1?“. Отговорът изненадващо дойде от въпрос на дете, участващо неговия камп Flight School, вдъхновен от новата реклама на марката Jordan в която участва Кауай Ленърд. „Може ли Кауай да вкара ако го пази Кауай?“.

„Не знам, предполагам, че не. Той е добър. Той е много добър в защита и в нападение. Може би е най-добрият в играта“. Бум! Ето „Кой сега е №1“ според Майкъл Джордан!

DGV8NwpUwAYSnLB

Несъмнено звездата на Сан Антонио е един от най-добрите защитници по периметъра в NBA – неслучайно беше избран за дефанзивен играч №1 през 2015 г. и 2016 г. В същото време обаче Ленърд значително подобри играта си в нападение, като бележи по над 20 точки средно на мач през последните два сезона, а и вдигна сериозно процента си на стрелба от тройката и този на асистенциите.

През последните години мнозина сочеха ЛеБрон Джеймс за най-добрия комплексен играч в NBA, но вече на 32, Краля все по-често изглежда избира кога да пести енергия, особено в защита. Четирикратният MVP все още е сред фаворитите за приза №1 в NBA, но коментарът на Майкъл Джордан няма как да не наклони везните в полза на Кауай Ленърд.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s