Джордан за ЛаВар: Не би ме победил, дори да бях еднокрак

jordan_0302 По-добре късно, отколкото никога. Няколко месеца, след като ЛаВар Бол си спечели поредна доза медийно внимание с думите, че би „убил“ Майкъл Джордан в „разцвета на силите си“, дългоочакваният отговор на Негово Въздушно Величество е факт.

Джордан бе категоричен пред ученици по време на баскетболния си камп Flight School, че бащата на Лонзо Бол (избран под №2 в тазгодишния драфт от Лос Анджелис Лейкърс ) няма никакъв шанс, ако двамата се изправят един срещу друг:

Май е играл в колежа? Вкарвал е средно 2.2 точки на мач. Наистина?

Не заслужава отговор, но ще дам такъв пред вас, защото ме попитахте. Не смятам, че би могъл да ме победи, дори да бях еднокрак.

Бол-старши се заяде през март със смятания от мнозина за най-велик баскетболист в историята.

Просто щях да го тикам под коша и да го вдигам във въздуха, като си искам нарушение всеки път, когато ме фаулира при „кука“ с отскок отдясно, или отляво.

Така Бол обясни пред USA Today начина, по който си представя, че може да надвие Джордан. Той заяви още, че Джордан не може да го спре 1 на 1:

По-добре да е точен при всеки изстрел, защото не може мине покрай мен. Не е достатъчно бърз. Той може да вкара ограничен брой стрелби отвън преди аз да започна да бележа всяка под коша.

Според устатия баща отговорът на Джордан просто влиза в графата „развлечение“. Пред регионалния радиоканал на ESPN в Кливланд Бол припомни, че в миналото всички са смятали Уилт Чембърлейн за по-добър от Шак. И заяви, че за него Оскар Робъртсън е по-добър от ЛеБрон Джеймс.

Сега мълвата е, че ЛаВар е по-добър от Майкъл Джордан, не скри задоволството си Бол.

Все пак той уточни, че никога не е играл баскетбол професионално.

Казва, че може да ме победи на един крак. Добре, знаете ли какво: Мога да го бия с една ръка. Сега и двамата изглеждаме като хора, които не могат да играят.

В същото време семейният Big Baller Brand не пропусна възможността да натрупа дивиденти в Instagram с оферта към Джордан за платено тв излъчване на евентуална среща между двамата:

Advertisements

One thought on “Джордан за ЛаВар: Не би ме победил, дори да бях еднокрак

  1. Pingback: Майкъл Джордан: Кауай е най-добрият | picknroll.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s