Дарин Великов потвърди за полиграфа!

2201

Страши треньорът на Черно море Тича Дарин Великов потвърди, че в клуба е имало проверка с полиграф. Той направи това на първата пресконференция на „моряците“ преди старта на новия сезон. Варненци работят усилено по селекцията и са почти готови с облика си за началото на новата кампания. Специалистът обаче не пожела да влезе в детайли относно резултатите от „детектора на лъжата“. Ето какво каза Великов пред медиите във Варна за борбата на ръководството със залози на мачове.

„Явиха се тези, които искаха. Няма да говоря с имена, защото все пак това са хора и момчета, на които им предстои да играят още. Не е редно да говоря какви са резултатите от полиграфа. Никой преди това не стигна до тази смелост да го направи, защото знаем, че ще си носим и негативите. Ние искахме да знаем за себе си дали има нещо такова в нашия отбор или не. Това, което ни интересуваше, го знаем и реакцията ни е такава, че повече няма да допуснем такова нещо в нашия отбор, ако изобщо нещо се е случило“, лаконичен бе Дарин Великов.

Впечатление прави липсата на конкретно име в състава на Черно море Тича за новия сезон. Става въпрос за капитана от миналата година – Станислав Цонков. Той няма да бъде част от варненци през настоящата кампания. Дали това е част от реакцията, която в клуба са взели относно резултатите от полиграфа, или пък е виждане на треньорския щаб е нещо, което едва ли ще се разбере със сигурност.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s