Лятна игричка струва скъпо на Брандън Найт

NBA: Milwaukee Bucks at Phoenix Suns

Баскетболистите от NBA разнообразяват лятото си по много и различни начини, но остават близо до любимия спорт. Една лятна игричка обаче по всичко личи, че ще струва доста на Брандън Найт от Финикс. Гардът на Сънс се е контузил при участието си на лятна лига в Маями и вероятно ще пропусне целия предстоящ сезон 2017/2018.

25-годишният Найт често бе сред спряганите за трансфер имена в Асоциацията, но диагнозата “скъсани кръстни връзки” определено понижава стойността му на пазара, доближавайки я до нулева. Травмата е на лявото му коляно и в близките дни той ще бъде опериран, а след това ще започне възстановяване, като към момента от клуба не се наемат с прогнози за това кога отново ще бъде пълноценен.

Обикновено ситуацията при всеки играч след такава контузия е индивидуална, но връщането варира между 6 и 9 месеца. В случая той е получил контузията по време на мач от т.нар. Pro Am лига, в която играят както професионалисти, така и аматьори.

Брандън игра в 54 мача за Финикс със средни показатели от 11.0 точки и 2.4 асистенции. Договорът му със Сънс е за още три сезона и близо $44 милиона.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s