Епизод III: Взривяването на Краля

6b4f68e82519105a24f1596d4a92fafa

Не, това не е заглавието на филм от касова поредица, а развитие по драмата в Кливланд, свързана с желанието на Кайри Ървинг да напусне.

След като журналистът Стивън А. Смит разкри, че негови източници от лагера на ЛеБрон Джеймс са му казали, че Краля би пребил Кайри ако го види, а самият Джеймс категорично отрече подобно нещо, анализаторът на ESPN и водещ на радиопредаване се почувства длъжен да му отговори. И то по какъв начин само! Самочувствието и професионалната репутация на Стивън А. бяха жегнати сериозно от ЛеБрон и журналистът се хвърли в шеметна атака. Той заплаши, че ще разкрие „какво наистина се случи с ЛеБрон Джеймс срещу Бостън през пролетта преди да напусне Кливланд и да пренесе таланта си в Саут Бийч”, визирайки сериите от втория кръг на плейофите през 2010 г., в която Кавс паднаха с 2-4 и по-късно Джеймс напусна.

Никога не казваме всичко, което знаем. Макар някои от вас да вярват, че не е така, спазваме благоприличие и професионализъм и правим всичко възможно да потиснем каквито и предубеждения да виреят в нас като обикновени човешки същества. Но трябва да ви кажа, има моменти, в които професионален атлет буквално ви изкушава да го взривите. И сега съм тук пред вас, точно в тази зона, що се отнася до ЛеБрон Джеймс”, закани се Смит.

Журналистът защити и предишното си изказване за желанието на ЛеБрон да пребие Кайри Ървинг за това, че го изкарва примадона и мрънкало. „Ако ЛеБрон Джеймс беше пред Кайри Ървинг, казаха ми, цитирам: „ще бъде изкушен да му срита задника”. Това ми беше казано. Буквално”.

Не за пръв път звезда от NBA обвинява Стивън А. Смит в разпространяване на невярна информация. През 2015 г., сезон преди Кевин Дюрант да стане свободен агент, журналистът от ESPN заяви, че крилото е пред трансфер в ЛА Лейкърс, а Дюрант окачестви това като „лъжа”.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s