ЛеБрон иска Кайри вън възможно най-скоро

NBA: Cleveland Cavaliers at Detroit Pistons

Дерик Роуз е постигнал окончателно разбирателство относно присъединяването си към Кливланд, а това е било достатъчно за ЛеБрон Джеймс да изрази желанието си ръководството да се раздели с Кайри Ървинг възможно най-бързо и скоро.

Медиите изкараха наяве информация, че желанието на Ървинг да напусне е породено от това, че му е писнало да бъде “Робин, докато Джеймс е Батман”. Гардът смята, че може да бъде по-високо ценен другаде, а след като Кавс са му осигурили заместник, другата суперзвезда окончателно го иска извън картинката.

Чисто статистически тази информация буди недоумение, защото през отминалия сезон Кайри вкарваше повече отвсякога в кариерата си – рекордните 25.2 точки средно на мач. Освен това той имаше с 1.5 стрелби повече на мач от Джеймс и бе лидер на целия отбор по този показател. Само за справка: това е първият случай, в който ЛеБрон не е човекът с най-много стрелби, без значение къде играе.

Последните слухове пък гласят, че Ървинг е бил на прага на напускането още миналото лято, но тогава ситуацията е била потушена. Договорът му с Кавалиърс е за още два сезона, но явно в интерес на всички е той да си тръгне час по-скоро.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s