ЛеБрон „изкушен“ да срита задника на Кайри

18275145_10155355632618278_2027429309644913402_n

Мостовете между ЛеБрон Джеймс и Кайри Ървинг изглежда са не само непоправимо изгорени, ами между двамата вече се строят нови такива, а основите им са чиста омраза.

Това стана ясно от предаването на Стивън А. Смит, който разкри, че Краля е толкова бесен на очертаващия се в най-скоро време да стане бивш негов съотборник, че е готов да влезе във физическа саморазправа със значително по-дребния от него Ървинг. Според Смит, плеймейкърът години наред е негодувал тихичко срещу Джеймс, като сега окончателно е решил да излезе от сянката му.

sas_headshot_400x400

Кайри не знаеше, че ЛеБрон се връща в Кливланд. Така че той се вкисна още от този момент. Това обаче не означава, че двамата са се състезавали един с друг, често са говорели помежду си. Според моите източници, ЛеБрон Джеймс постоянно се е опитвал да му угоди. В интерес на истината, имам източници в лагера на ЛеБрон, които, буквално, ми казаха, цитирам, цитирам, Чарлс, кко Кайри Ървинг беше пред ЛеБрон Джеймс в момента, ЛеБрон Джеймс ще бъде изкушен, цитирам: „да му срита задника“, край на цитата. Това са точните думи. Нека обясня защо, защото не искам да бъде извадено от контекста: проблемът на ЛеБрон с Кайри няма нищо общо с желанието на Кайри да бъде трейднат. Проблемът на ЛеБрон, според това, което ми казаха, е, че ЛеБрон е бесен от това, че Кайри го превърна в причината да иска да се изнесе. ЛеБрон вижда нещата така: „Виж, ти си играч от голям калибър, можеш да бъдеш франчайз играч, искаш да отидеш на по-зелено пасище, или поне си мислиш, че ще е по-зелено пасище – няма проблем. Но защо е замесено моето име като труден съотборник, все едно съм някоя примадона, нещо друго или нещо трето, защо ме забъркваш в това, при положение, че никога не съм ти причинил подобно нещо. Само се опитвах да съм ти съотборник“. Това идва от лагера на ЛеБрон“, разказа Стивън А. Смит в радиошоуто си.

Advertisements

3 thoughts on “ЛеБрон „изкушен“ да срита задника на Кайри

  1. Pingback: ЛеБрон за заканата: Не е вярно! | picknroll.bg

  2. Pingback: Епизод III: Взривяването на Краля | picknroll.bg

  3. Pingback: ЛеБрон и Кайри се срещнаха във Флорида | picknroll.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s