Още мераклии от Запад за Мело

SUB-04-Y-KNICKS-master768

Кармело Антъни е с единия крак вън от Ню Йорк, но днес се появи неочакван вариант за следваща крачка в кариерата му. Макар и чисто опознавателно, поне засега, Оклахома Сити опипва почвата около недоволната суперзвезда на отбора от Меката на баскетбола – “Медисън Скуеър Гардън”. Само мисълта за триглаво чудовище с Ръсел Уестбрук, Пол Джордж и Мело (б.р. – вероятно и поне още една топка на терена), е страшна и би направила Западната конкуренция още по-голяма месомелачка.

Козът, който Тъндър държат в ръкава си, се казва Трой Уивър. Той е работил с Кармело в колежа и е имал немалка роля за привличането му в състава на Сиракюз, а в момента той изпълнява две длъжности в ОКС – асистент генерален мениджър и вицепрезидент по операциите, касаещи баскетбола и баскетболните решения.

Бил Симънс от The Ringer разпространи новината, че двете страни имат взаимен интерес, но в момента на масата за преговори няма нищо конкретно. А както знаем, когато Симънс изкара нещо на всеослушание, той не го прави за повече споделяния или ретуитове в социалните мрежи.

Какво могат да дадат Тъндър в замяна?

Джерами Грант, Алекс Абринес и Дък МакДермът, както и Стивън Адамс и Енес Кантер. Андре Роберсън подписа нов договор и не може да бъде трансфериран поне до 15 декември, а ако се стигне до сделка, тя категорично ще бъде преди началото на сезона.

Дали обаче Кармело би предпочел ОКС отколкото ситуация, в която може да се събере с някоя от дружките си в лицето на Крис Пол (Хюстън) и ЛеБрон Джеймс (Кливланд)? По-скоро не. Но в NBA всичко е възможно, все пак ‘this is where amazing happens’.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s