Кайри и Мело разменят местата си?

kyrie-carmelo.jpg

Кайри Ървинг и Кармело Антъни могат да се озоват в средата на тристранна мегасделка, от която най-облагодетелствани ще бъдат Ню Йорк и Кливланд. Освен Никс и Кавалиърс участие в размяната, която към момента само се обсъжда, е отборът на Финикс.

Двете суперзвезди са основните потенциални действащи лица, а в цялата схема са замесени още четирима играчи, трима от които са доказали уменията и цената си в NBA. Идеята на дискутираната размяна е Кайри Ървинг да отпътува към “Медисън Скуеър Гардън”, докато Кармело Антъни да поеме към “Куикън Лоунс Арина” в Охайо. Кавс ще запълнят дупката, която отпътуването на Ървинг ще отвори на плеймейкърския пост с Ерик Бледсоу от Сънс, докато Никс ще вземат и Тайсън Чандлър, също от Финикс.

Третият участник, а именно “слънцата” от щата Аризона, ще получат третото зъбно колело на Кавс – Кевин Лав, както и френската надежда на Ню Йорк от тазгодишния драфт – Франк Нтиликина.

Както вече е известно, Ървинг е изявил желание да си тръгне от Кавалиърс. Цялата му професионална кариера е преминала изцяло в Кливланд, но отношенията му се ЛеБрон Джеймс са се сринали и гардът е пожелал да си тръгне, за да има по-голяма и значима роля другаде.

Самият Кайри е пожелал да бъде пратен в някой от следните тимове – Ню Йорк, Маями, Минесота или Сан Антонио.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s