Шак става блондин при загуба от ЛаВар

Screen Shot 2017-07-17 at 16.09.39

Ако ЛаВар Бол ме победи, ще залепя тази перука на главата си завинаги. Това обеща Шакил О’Нийл във видео, качено в Instagram, часове след като Бол-старши се закани заедно с 15-годишния си син ЛаМело да „убият“ члена на Залата на славата и неговия син Шарийф. Става дума за игра двама на двама.

В типичния си развлекателен стил Шак се подигра с баскетболните умения на ЛаВар и поредното му скандално изказване. Големият Аристотел се закани да стане блондин, ако допусне загуба.

„Има само един BIG BALLER BRAND и това съм аз – THE SHAQ BRAND. Събуди се, брато. Вкарал съм повече фалове в един мач, отколкото 2.2-те ти точки средно на мач. Уважавай избрания от първия път [член на Залата на славата] #отпуснисе #простогледайкаксинъттииграе #шшшшшш #твърдесишумен #никоганеможешдапобедишмомчетатаонийл“, добави Шак към видеото си.

Причина за поредната свада, в която участва Шак, е изказване на сина му Шарийф пред TMZ. Наследикът на цветнокожия „Супермен“ заяви, че ще сгази ЛаМело, ако двамата някога се изправят един срещу друг.

Всъщност заканата на О’Нийл-младши не е толкова преувеличена, като имаме предвид, че Шарийф е висок 203 см и е считан за осмото най-добро тежко крило на випуска си (2018 г.). Докато ЛаМело е едва 190 см.

И преди Шак е критикувал ЛаВар. Особено силно, след като на бял свят излязоха кецовете на Лонзо „ZO 2“ на умопомрачителната цена от $495. През май ЛаВар оправда баснословната сума в Twitter, като обяви, че ако човек не може да си позволи кецовете, не е истинки BIG BALLER.

В същото време Шак възприе друга маркетингова стратегия за собствените си маратонки – да са достъпни за всеки на цена $15 във веригата „Walmart“.

Макар да е малко вероятна среща на паркета между Шак и ЛаВар, тайно се надяваме Дизелът да не захвърля перуката.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s