Тони Дечев: Изчаквах Лукойл, още никой не ме е търсил от друг клуб

_49T2261.jpg

Вече бившият треньор на Лукойл Академик – Тони Дечев сподели, че се надява до края на август да има яснота около бъдещето му. Наставникът се раздели с шампионите, след като контрактът му изтече, а там назначиха за негов заместник израелеца Шарон Друкер.

„Няма как да коментирам решението на ръководството на Лукойл Академик. То е такова, каквото е. Така са преценили, следователно сега вече съм на пазара, както се казва. До момента не съм преговарял с никой и никой не ме е търсил. Чаках да видя какво ще се случи с Лукойл. Сега вече съм в готовност да преговарям. Надявам се, че ще има положително развитие за мен. Реалното е обаче това да се случи до края на август, защото след това вече отборите започват подготовка”, коментира пред picknroll.bg Дечев.

Специалистът допълни, че му предстои почивка и ако до края на август няма вариант да поеме тим, ще се отдаде на усъвършенстване на треньорските си умения. „При положение, че нямам отбор дотогава, ще се насоча към посещения на треньорски семинари и трупане на опит. Моята амбиция е да се развивам, така че няма да се оставя без работа. Ще се опитам да направя най-доброто за моята кариера”, каза още 46-годишният Дечев.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s