Кармело в Хюстън? Търси се четвърти съучастник!

19944315_1556002501123822_1624681892434198079_o

Хюстън и Ню Йорк сериозно са се заели със задачата 10-кратният участник в Мача на звездите Кармело Антъни да се озове в Тексас.

Първоначално към сделката беше включен потенциален трети отбор, но сега, за да бъдат удовлетворени исканията на Никс, ще бъде необходимо в схемата да бъде включен и четвърти тим. Анализаторът на ESPN Ейдриън Войнаровснки разкри, че и двете страни са съгласни на сделката, но не държат тя да се случи на всяка цена. Никс и Рокетс се оглеждат за четвърти участник в сделката, тъй като пречка за осъществяването й се явява договор на конкретен, неназован, играч, който трябва да бъде разменен, но и двата тима нямат желание и място в бюджета си за него.

c604wewvsaadr1y

33-годишният Кармело Антъни има още две години от настоящия си договор, за които трябва да получи $54 млн. Сложността на включването на много отбори и размяна на активи в подобна сделка създава обстоятелства, изискващи много време за осъществяването й, и няма гаранция, че всички страни ще бъдат удовлетворени, за да се стигне до крайната цел. Въпреки усложнената ситуация, Ню Йорк упорито се опитва да се отърве от Антъни през последните седмици, но въпреки това не отстъпва от исканията си, за да подпомогне сделката за Хюстън. Никс не проявяват никакъв интерес към по-опитните играчи на Рокетс и техните големи договори, което налага привличането на още отбори в сделката.

c2krhpbuqaajq_d

Въпреки освобождаването на Фил Джексън от поста президент по баскетболните въпроси в Ню Йорк, Кармело е готов да се откаже от клаузата в договора си, забраняваща на клуба да го трейдва, като желанието му е да премине в Кливланд или Хюстън. Рокетс привлякоха вниманието на 33-годишното крило след привличането на близкия му приятел Крис Пол от ЛА Клипърс, който да подпомага звездата на тима Джеймс Хардън. Никс също нямат нищо против да се разделят с Мело, като слуховете в лигата редят, че ръководството на клуба предпочита да търси играчи максимум до 25 години, с които да изгради нов отбор около Кирстапс Порзингис.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s