Тити отново треньор на Левски 2014?

_T8G0499.jpg

Константин Папазов почти сигурно ще се завърне на треньорския стол. Специалистът, който има 4 титли с мъжките състави на Левски (2000, 2001, 2014) и Лукойл Академик (2005), една с женския Академик Пловдив (2001), както и 5 Купи на България със сините (2001, 2009, 2010, 2014) и със студентите (2006), изглежда ще смени на поста досегашния наставник Мануел Марков. Тити ще влезе в ролята на президент и треньор на клуба, като ще се опита да съвместява двете длъжности. По идентичен начин това дълго време правеше Александър Попов във волейболния ЦСКА, а сега същото ще върши и Владимир Николов в Левски.

От Picknroll.bg потърсихме Папазов за коментар, но така и не успяхме да се свържем с него. По всичко личи обаче, че информацията ще бъде потвърдена на пресконференцията, която той ще даде в четвъртък. Тогава се очаква да коментира бъдещето на клуба, който след златния требъл – титла, Купа на страната и трофей в Балканската лига през 2014-а, изпадна във финансова криза. Стигна се дотам, че през миналия сезон сините дори пропуснаха участие в плейофите, оставайки на последното девето място в НБЛ.

Тити се оттегли от треньорския стол през лятото на 2015-а, предавайки щафетата на Николай Господинов. След като бившия център се раздели с клуба няколко месеца по-късно, на поста застана Мъни Марков, който обаче така и не успя да запише някакъв по-сериозен резултат. Така, две години след като обяви, че оставя треньорската професия, Папазов май отново ще се завърне в нея. Всичко това броени дни преди да навърши 50 години (17 юли).

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s