Фил Джексън за Порзингис: Най-важен е клубът

dc47twuvyaidhgj

Президентът на Ню Йорк Фил Джексън заплете допълнително интригата около звездата на тима Кристапс Порзингис и евентуалното му напускане, след като обяви интереса на клуба за най-важен.

The Zen Master потвърди, че е получил сериозен брой телефонни обаждания през последните дни, свързани с интерес към 221-сантиметровия латвиец, но на този етап нито едно от тях не му се струва достатъчно привлекателно.

„Получаваме обаждания. Колкото и да ценим Кристапс и всичко, което е направил за нас, когато някой не се появи на среща за края на сезона, всички започват да спекулират с евентуалното му преминаване в друг клуб. Та, получаваме обаждания, изслушваме ги, но все още не сме заинтригувани достатъчно. Но, колкото и да обичаме това момче, трябва да направим най-доброто за клуба”, каза Джексън пред MSG Network.

c5s5qeixaaepcgq

Запитан защо е готов да даде младата си звезда на друг отбор в NBA, президентът на Никс отговори лаконично: „Бъдещето, нали знаете, каквото носи то. Дали ще ни донесе двама титуляри и избор в Драфта или нещо още по-добро от това? Трябва да разгледаме тази възможност в движение. Знаем какво е Кристапс. Той е еднорог, и е специален”.

В същото време, друга млада звезда на NBA – Джоел Ембийд отправи покана към Кристапс Порзингис да се присъедини към него в пращящия от талант Филаделфия. „На нас във Фили не ни пука за срещи за края на сезона… можеш да се присъединиш”, написа 213-сантиметровият център, гордо носещ прякора The Process.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s