Това ли е решението на проблемите за Кливланд?


Дейвид Грифин бе освободен от позицията генерален мениджър на Кливланд, а малко или много собственикът Дан Гилбърт действа през главата на ЛеБрон Джеймс. Суперзвездата от доста време има репутация, според която коли и беси, макар и като човек в сянка, а Гилбърт бе един от най-доверените му хора. Каква е новата посока, в която Кливланд ще поеме или всъщност – кой е човекът, който ще ги поведе отново напред, не на паркета (това остава основна задача на Брон), а във фронтофиса?

 Чонси Билъпс. Mr. Big Shot има на масата пред себе си предложение за петгодишен договор, според който ще оглави баскетболните операции в Североизточен Охайо, макар да не е казал финалното си „да“. Бившият гард е свикнал с напрежението от дните си на играч, но приеме ли офертата на Дан Гилбърт ще трябв да работи под натиск още от първия си ден като ръководна фигура. 

Първо Билъпс трябва да намери правилните решения, с които да подсили състава на Кавалиърс и да го направи конкурентен, поне доколкото това е възможно и ако въобще е възможно, на този на Голдън Стейт. И второ -ЛеБрон Джеймс. Който може да си събере куфарите от вкъщи за втори път в кариерата си още идното лято, когато може да откаже последната година от действащия си контракт, а слуховете все по-силно го пращат в посока западното крайбрежие…

Следващият сезон ще бъде от огромна важност както за близкото, така и за далечното бъдеще на цялата организация.
Но дали Чонси Билъпс ще бъде човекът за Кавс? Защото на паркета е едно, а зад бюрото съвсем друго, дори и на моменти доста по-трудно и натоварено. 
Топката е в ръцете на Mr. Big Shot.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s