Баскетболни истории и надежди

KoshFondacia.jpg

Вероятно обичате да играете или гледате баскетбол и точно това е причината, поради която четете тези редове. А дори и да не е така, не спирайте, а продължете надолу, за да разберете как може да ударите едно рамо или по-скоро да направите една асистенция на деца и младежи, които са от уязвими групи и са влюбени в играта с оранжевата топка.

При всяка възможност тези деца и младежи, които посещават Социален и младежки център “Св. Константин”  вкарват точка след точка на баскетболното игрище, с което разполагат в двора. Както сами можете да се досетите, нищо не е вечно, а точно такъв е случаят с коша, който дълго време бе истински приятел на младите любители на спорта, но сега вече е доста амортизиран и не позволява нормална употреба.

Заниманията на открито, а и спортуването като цяло, заемат основно място в програмата на фондация “Конкордия България”, която подпомага образованието, реализацията и цялостното насърчаване на всички в “Св. Константин”.

Годините вярна служба са оставили своя отпечатък върхи баскетболната конструкция и младите спортисти имат нужда от нов кош, който уви, не е предвиден в годишния бюджет.

Точно тук идва най-същественото.. Апелът е да бъде осигурена необходимата сума за осигуряването, а след това и поставянето на нов кош, който да върне усмивките на ползващите сегашния такъв.

И за да може тази баскетболна история, заедно с малко надежда и помощ, да продължи своето развитие и да стигне крайната си цел.

Цялата информация относно нужната сума, която е неголяма и как може да помогнете на децата да мечтаят с топка в ръка под коша, може да намерите ТУК.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s