Маями сваля белезниците на Бош

2157889318001_4878394148001_4878366607001-vs

Възможно ли е Крис Бош да смени костюма с екип?

Здравословните неволи на Крис Бош го превърнаха в зрител за целия сезон 2016/2017, а Маями гледаше своите интереси на първо място и не искаше да го освободи, за да не може крилото да подсили евентуален съперник на тима в плейофите. Е, Хийт изпуснаха влака за елиминационната фаза в NBA, макар играта им през втората половина на уморителния календар в Асоциацията да бе изключителна. А сега сякаш и ситуацията на суперзвездата във Флорида може да се разреши, защото според последната информация, прокрадваща се масово в медиите, организацията на великия Пат Райли вероятно ще свали белезниците на най-скъпия си играч и ще му позволи да потърси щастието другаде, поне доколкото това е възможно с оглед неспирните проблеми на Крис, които толкова време го бяха превърнали в зрител.

Новият колективен трудов договор ще позволи на Маями да се освободи от ангажиментите си към Бош и заплатата, която по принцип би трябвало да му плати – $52 милиона до края на сезон 2018/2019, а голяма част от сумата е покрита от застрахователи.

Така смяната на правилата и преминаването от един колективен трудов договор към друг, ще бъде от полза както на Бош, така и на Хийт, чийто баскетболист той все още се води, макар и само на хартия.

Официално развитие относно случващото се ще има в близките седмици, но по всичко личи, че Маями ще може да се подготвя за трансферното лято, а и за Драфта, отмятайки от финансите си парите, които трябва да бъдат платени на Бош и така ще може да ги реинвестира в нови попълнения.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s