Удо: Не им трябва съдийска помощ

18423178_1341541372596735_4896551912560575647_o

 

Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров призова съдиите да оставят отбора му да играе баскетбол и да се опита да се конкурира с Лукойл Академик. Той направи това по повод дисквалификацията на Николай Стоянов и поредицата спорни отсъждания в днешния полуфинал с шампионите.

„Изгониха един от основните ни играчи, който влиза от пейката. Ние сме с по-къса ротация и когато се случи подобно нещо, няма как да реагираме. На отбора на Лукойл не му трябва допълнителна съдийска помощ в такъв мач. Баскетболно пазиха по-добре, вкараха повече, чисто баскетболно стояха по-добре. Но не е само до баскетбол. Защо трябва да се създава подобна ситуация? Стоянов ни е сърцето на отбора. Баскетболно няма какво да коментирам, не е честно спрямо играта. Опитваме се да популяризираме този спорт и да съберем повече хора, но не мисля, че това е феърплей. Който ме познава, знае че цяла година не съм говорил за съдийство, но историята се повтаря от 2013 година. Предполагам какво ще е в Правец в сряда”, отсече Удо пред БНТ.

 

Advertisements

One thought on “Удо: Не им трябва съдийска помощ

  1. Точно така, затова Федерацията по баскетбол не трябва да се чуди защо няма баскетбол в България. Отговорът е, че Българската Федерация по Баскетбол се е превърнала във Федерация по Баскетбол на Лукойл.

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s