Боговете сигурно са полудели

7243bde4eca4ba80b37f7c2a2708c9e6

Няма как да сте пропуснали новината, която шокира NBA, а и баскетболния свят като цяло. ЛаВар Бол, който е много по-известен с голямата си уста и с постоянната реклама, която прави на синовете си Лонзо, ЛиАнджело и ДиАнджело, постигна своето. Най-големият от триото, Лонзо, бе буквално отсвирен от големите спортни компании – Nike, Under Armour и Adidas отказаха да му дадат спонсорски договор, колкото и добър спортист да е. Причината? Вероятно вечно говорещият баща ЛаВар и неговата марка Big Baller Brand и ултиматумът към големите, касаещ фирмената компания BBB и влизането й под шапката на гигантите. Да, ама не, както се казва.

И все пак да се върнем на НОВИНАТА. Лонзо Бол. Синът на ЛаВар Бол ще играе със свой собствен модел кецове в NBA. И той няма да е нито Nike, нито Under Armour, нито Adidas. A Big Baller Brand.

Когато новината бе разпространена от баскетболния гигант SLAM, със сигурност много хора са се почувствали като главното действащо лице в култовия филм „Боговете сигурно са полудели“. Тогава бушменът Кси се натъква на магически паднала от небето бутилка от Coca Cola.

Сравнението с комедията от 80-те години и действията на семейство Бол донякъде е уместна, защото… Дръжте се здраво за стола. Личният модел на Лонзо, който още няма нито минута в NBA, ще струва… $495!

This one is for the culture @zo

A post shared by Big Baller Brand (@bigballerbrand) on

Последните модели на ЛеБрон Джеймс (Nike LeBron XIV – $175), Кевин Дюрант (Nike KD9 Elite – $150) и Стеф Къри (UA Curry 3Zero – $120) сумират обща цена от… $444.

Планът на маркетинговия гений ЛаВар е да се настани в „нова ниша на спортния пазар“, която по собствените му думи се котира над стандартните марки като Nike, Jordan, Adidas и UA, но в същото време е далеч от луксозните имена като Louis Vuitton, Gucci и Prada. Може ли някой да вини амбицията на един баща да направи децата си успешни? Със сигурност не. Но в случая това граничи с научна фантастика. Защото… Twitter даде всичките отговори… Има ли нужда от коментар относно приликите между Big Baller Brand ZO2 и някои от моделите на легендарния Коби Брайънт?

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s