Благодарността на един истински шампион

AP KINGS CLIPPERS BASKETBALL S BKN USA CA

„Благодаря на всички мои братя и сестри от NBA, на всички, свързани с играта, която обичах през целия си живот. Сега съм готов за следващата глава, така че очаквайте включване“, написа легендата в официалния си профил в социалната мрежа Twitter, но това бе само началото…

Пол Пиърс слезе от сцената на професионалния баскетбол след две десетилетия по терените, в голяма част от които бе на върха на славата и печелеше всички със сърцатото си поведение на паркета. Крилото се отказва от спорта, а това стана окончателно факт след отпадането на Лос Анджелис Клипърс от Юта Джаз в плейофите на Запад.

„Искам да изкажа благодарност на медиите, на феновете, които ме следваха и ми помогнаха да стана този играч, който съм. На хората, които ме обичаха, както и на тези, които ме мразеха. Благодаря ви“, продължи Пиърс.

„Дадох всичко, което имах на тази игра. Дадох целия си живот. Благодаря и на моето семейство, което видя всичко от самото начало. На моите братя Джамал Хоуси и Стив. Благодаря ви, че бяхте моето вдъхновение. На моята майка. Виждах колко здраво работеше, за да има храна на масата. От теб взех всеотдайността и работната си етика. На всичките ми треньори. На моето родно място, Ингълууд. И не на последно място – на феновете в Бостън. Благодаря ви, беше нереално. Обичам ви завинаги“, написа развълнуваният ветеран в серия от туитове.

Остава само да видим дали „Истината“ ще изпълни желанието си да подпише за един ден със Селтикс, за да се оттегли там, откъдето започна всичко за него.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s