Хитрият план на Дани Грийн

Danny+Green+Tim+Duncan+Miami+Heat+v+San+Antonio+eVIdo_prSCNl
Тим Дънкан се отказа от професионалния баскетбол, но продължава да е близо до единствения отбор, за който игра в NBA – Сан Антонио Спърс. След като получи предложение от Грег Попович да стане “треньор на каквото си поиска”, великият №21 често се включва в тренировките на бившите си съотборници. Един от тях, Дани Грийн, дори измисли план, чиято цел е да върне легендата в игра.

“Тими се старае да поддържа форма. Всъщност можем да подпишем с него. Може да се върне за шестия мач от финалите, например. За да вземе още един пръстен, ако стигнем дотам. Ако водим с 3-2 и има мач №6, може да подпишем с него както Маверикс с Тони Ромо”, разкри разсъжденията си шегаджията Грийн, визирайки тексаския съперник Далас.

Маверикс подписаха краткораен договор с NFL звездата Тони Ромо, за да отдадат дължимото към постиженията му като футболист на Далас. Контрактът на Ромо бе за един ден, а Марк Кюбън дори се бе заканил да накара Рик Карлайл да го пусне в игра.

Грийн разбира се е наясно, че колкото и да му липсва Тим, той не смята да преосмисля отказването си, а по-скоро ще обърне повече внимание на близките си и на новороденото си дете, а просто понякога ще се отбива, за да покаже, че още си го бива.

Идеята на Дани обаче си я бива. Звучи като хитър ход, точно в стил “Спърс”.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s