Лукойл си го върна с лихвите на Рилски

7MDM3572

В Лукойл Академик изглежда се учат от грешките си и се стремят да не повтарят стари такива. Преди малко повече от два месеца шампионите бяха шамаросани от Рилски спортист насред собствената си зала в Правец, но сега срещата между двата тима бе коренно различна и домакините си го върнаха на Рилски с лихвите, побеждавайки със 108:76 .

Победата бе двадесета за редовния сезон на сметката на „студентите“, които са непоклатими на върха в НБЛ, а имат и четири загуби. Рилецо от своя страна загуби за десети път през сезона, а след 23 изиграни мача може да се похвали с 13 победи и четвъртата позиция в класирането към днешна дата.

РЕШИТЕЛНИЯТ МОМЕНТ

Лукойл превключи на по-висока предавка през третата четвърт, която бе спечелена с 15 точки и увеличи дистанцията между двата отбора на +20 в полза на Академик. Статуквото бе затвърдено в оставащите 10 минути игра, в които разликата не спря да върви нагоре и нагоре, за да бъде фиксирана финално на.

ИГРАЧ НА МАЧА

Този път няма как да бъде отличен само един баскетболист, направил разликата, защото отборната игра на шампионите вървеше на пълни обороти. Всички от стартовата петица на Тони Дечев вкараха поне по 10 точки, а още двама сториха същото с включването си като резерви.

LukRilski.jpg

LukRilski1.jpg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s