Нека помним, почитаме и не забравяме

618x346.jpg

Днес се навършват 5 години от кончината на нашия добър приятел и колега Рачо Колев. Годините минават, но болката в сърцата ни остава. Преди пет години се роди и идеята, той да бъде почитан по начин, който би отразявал неговата същност приживе. А именно – подпомагайки развитието на младите баскетболисти в България.

Макар и с нещо дребно, ние се опитваме да бъдем полезни и имената на онези, които заслужават, да бъдат споменавани по-често. Затова и от picknroll.bg се включихме в инициативата, свързана с традиционната анкета на спортните журналисти за най-добър баскетболист под 21 години. Нейното начало се поставя днес, а колегите, които искат да гласуват, могат да го направят до 23 април, неделя. Всеки един може да даде своята призова тройка за най-добър млад баскетболист за сезон 2016/2017. Става въпрос за играчи, които са до 21 години или родени след 26.04.1995 година.

Победителят в анкетата ще получи плакет, носещ името на Рачо Колев. Изпращайте вашия вот на hari_bo@abv.bg, stanislav_hristov@yahoo.com или mimi_blanco@abv.bg

Досегашните победители

2012 Станимир Маринов

2013 Димитър Димитров

2014 Александър Везенков

2015 Александър Везенков

2016 Александър Везенков

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s