Малкият Меджик от Австралия

9803556-nba-new-york-knicks-at-philadelphia-76ers.jpeg

Фрактурата на крака, която Бен Симънс получи преди началото на сезона в NBA го превърна в зрител по неволя, но не му попречи да… Добави още пет сантиметра към ръста си. 20-годишният австралиец ще дебютира при професионалистите чак през есента, а дотогава феновете на Филаделфия ще могат само да мечтаят за магията, която той трябва да придаде на изгубилата своя блясък организация на Сиксърс.

Треньорът Брет Браун не крие плановете си от никой и е твърдо решен да използва 208-сантиметровата си млада надежда като плеймейкър. Казахме 208 ли? Извинете, това е официалният ръст, с който Симънс влезе в NBA. И той вече не е актуален, защото според информация от няколко различни места, Бен е пораснал с още пет сантиметра и вече се извисява до 2.13 метра с ръст, подхождащ повече на център.

Бившият играч на Фили и настоящ коментатор, отразяващ мачовете на отбора – Уърлд Би Фрий се прехласва по уменията на Бен и го оприличава на Меджик Джонсън.

“Виждал съм как тренира и какъв поглед притежава. Той е като един малък Меджик Джонсън”, разказва накратко някогашната звезда.

Сега оставяме на вас да си представите как би изглеждал един толкова висок плеймейкър, който между другото, може да играе еднакво добре и с двете ръце…. Като не говорим само за дрибъл. Момчето стреля и с лява, и с дясна ръка. Стига да е здрав, може да стане страшно… Под коша пасове очаква Джоел Ембийд, а на крилото дебне хърватското момче на мама Дарио Шарич…

Trust The Process!

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s