Влез в играта с Рейчъл

RachelDem2

ЛеБрон Джеймс далеч не е единствената актуална NBA звезда от Охайо. Ако играете редовно NBA 2K гарантирано сте наясно коя е Рейчъл ДеМита, а ако сте от онези малко проценти, които не са фенове на видеоигрите, ние сме тук, за да поправим грешката ви. Пък и какво повече му трябва на човек освен готини мацки и баскетбол? Ако пък готините мацки играят баскетбол – още по-добре!

ДеМита е онази 175-сантиметрова мацка, която близо половин милион абонати гледат в официалния канал на NBA 2K в YouTube и по-точно в рубриката NBA 2K TV. Личният й влог в същата социална мрежа има “само” 60 хиляди абонати, а последователите й в Twitter и Instagram не са малко, всъщност дори обратното – общият им брой е почти 500 000.
RachelDeM1
Рейчъл израства в родния град на Краля – Акрън и има почти десетилетие опит под коша и дори си спечелва спортна стипендия за Олд Доминиън Юнивърсити, но след това оставя колежанскяи баскетбол на заден план, за да завърши журналистика във Вашингтон. Ако някога се излъже да си търси работа в България, ние ще я приемем с отворени обятия.

И не, не защото е доста симпатична руса мацка. Или не само заради това. ДеМита е едно от най-известните имена в социалните мрежи, що се касае до хората, които отразяват в детайли американския баскетбол.
RachelDem4.jpg
Описват я като маестро на социалните мрежи или както е модерно да се характериза подобна личност – social media guru. Реално е пионер и в друго естество – да води шоу, което се предава на живо чрез видео игра, точно каквото се случи и с NBA 2KTV.
RachelDem6
Интервюта с ЛеБрон, Кевин Дюрант, Стеф Къри и всички големи от NBA, заедно с участие в ежегодния Мач на знаменитостите, съпътстващ Звездния уикенд… Не е зле, не е никак зле!

В личния си канал не спира да качва различни видеа, в които говори за вървежните теми в NBA, дава съвети на млади баскетболисти и баскетболистки, които искат да играят в Division I на NCAA, най-малкото, защото тя е извървяла този път и показва както тренировъчни методи за баскетбол, така и разнообразни тренировки.

Определено ни спечели!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s