Кокаинът ме провали

lamarodom.jpeg

Ламар Одъм е щастлив и е далеч от алкохол и наркотици, но признава, че преждевременният край на кариерата му в NBA се дължи на невъзможността му да се откаже от кокаина. 37-годишната дружка на Коби Брайънт погледна смъртта в очите преди година, когато бе намерен в несвяст насред публичен дом в Невада, но успя да прескочи трапа и да се възстанови.

“В един момент животът ми се въртеше изцяло около наркотиците. Може би, всъщност, със сигурност кокаинът изигра голяма роля за това, че приключих с баскетбола. Дрогата убиваше желанието ми да тренирам и нямаше как да съм във форма. Дори не ми се правеше секс, ако не бях друсан. Исках да ч*кам единствено, когато бях приемал кокаин”, разкрива двукратният шампион с Лос Анджелис Лейкърс.

Основната резерва от последните шампионски сезони на Лейкърс признава, че децата му също са прибегнали до решителни действия, за да го върнат към реалността и нормалния начин на живот.

“Дъщеря ми каза, че или ще спра, или тя ще спре да ми говори. Поведението ми издаваше всичко. Последният път, в който влязох в клиника, изкарах пълния курс и разбрах, че всичко идва от мозъка. Когато той е болен, изборите ни са несъзнателни. Сега се чувствам добре. Вече отново съм Ламар”, разказва още 208-сантиметровият нюйоркчанин.

Последният му досег до NBA бе през сезон 2012/2013, когато игра във всичките 82 мача на Лос Анджелис Клипърс.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s