Предсмъртното желание на Баркли? Да убие анализатор по телевизията!

capture-web

Омразата на Чарлс Баркли към анализатора Скип Бейлис датира от години назад, което, разбира се, означава, че легендарният не-шампион на NBA от доста време упражнява острия си език в комбинация с неговото име. Баркли толкова не харесва Бейлис, че през 2013 г. заяви в студиото на NBA Show на TNT: „Ако мога да остана насаме със Скип Бейлис в една стая ще ви трябва ДНК тест, за да разберете с кого съм бил”.

Колкото и извратено да звучи, знаейки за „любовта” между двамата, едва ли ще звучи толкова шокиращо изказването на Сър Чарлс, че ако е болен от неизлечима болест, то предсмъртното му желание би било да убие Бейлис на живо по телевизията. Към края на продължително интервю за The Dan Patrick Show, Баркли започна да бръщолеви щуротии, които дори за неговата голяма уста, звучат леко плашещо.

Bar_Bay

„Знаете ли какво трябва да направим, за да си вдигнем рейтинга? Ако се разболея и знам, че ще умра, защо да не ми доведете Скип Бейлис и да го убия на живо по телевизията?”. Водещият веднага влезе в тона на легендарния не-шампион на NBA и предложи това да стане на схема „pay-per-view” и зрителите да си платят за да гледат убийството. „Не, не, не. Просто ми го доведете. Само ако съм сигурен, че ще умирам… Защото искам просто веднъж да го вкарат в стая с мен и да го пребия като куче. Ще го убия. Само ако знам, че след това ще умра. Не и ако ще живея, защото не ми се ходи в затвора. Помните какво каза Рик Махорн: „В затвора ще те харесат””.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s