Плъзни надясно! Или как Tinder променя NBA

21HALFTIMEweb2-master675

“Тиндеризация” в NBA! Не революция или нещо подобно, а точно “Тиндеризация”. Да, говорим за dating приложението Tinder.  Дори да не сте го ползвали, със сигурност сте чували за него. И гарантирано имате поне няколко приятели или познато, които постоянно отмятат профили, било то наляво или надясно.

Бумът на приложението не остава чужд и за елитния клуб, в който членуват едва няколкостотин отбрани спортисти, прибиращи милиони долари заплата, за да забавляват фенове, собственици, а и себе си, с майсторски изпълнения между кошовете. Да, NBA.

Социалните мрежи са се превърнали в огромна и неделима част от ежедневието, а това, че дългучите взимат много повече пари от вас, за да правят това, което обичат и да са център на вниманието не означава, че и те не са хора. Tinder вече е нещо нормално и за най-добрите баскетболисти в световен мащаб, а признанието идва от два съвсем различни източника, разбира се, пожелали анонимност – генерален мениджър на един от тридесетте отбора в Асоциацията, както и бивш участник в Мача на звездите.

Въпросният шеф признава, че когато гостуват в други градове, звездите предпочитат Instagram, заради по-лесния директен достъп до желания човек. Но в същото време добавя, че Tinder също е на изключителна почит сред баскетболистите.

“Когато имаш гостуване и си намериш бройка, когато ти върже, гарантирано ще спиш два часа повече, отколкото да речем преди 15 години”, коментира анонимната звезда и вмята, че с развитието на технологиите, днешните играчи могат да направят така, че дори още да не са пристигнали, “приятелката”, която са си намерили в мрежата може да вземе от рецепецията на хотела ключовете за стаята по-рано.

“Приложенията като Tinder действат така на NBA, както Amazon действа на книгите. Разширява обсега на нещата. Няма нужда да ходиш на клуб и да търсиш парти. Партито само идва при теб”, коментира още генералният мениджър.

Сега вече ще се замислите какво правят с телефоните си любимите ви играч, било то когато пристигат в залата преди мач или пък непосредствено след финалната сирена, нали?

Легендата Лу Уилямс обаче не се нуждае от приложения или нещо подобно. Защо? Прочети точно ето тук!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s